Eerlijk over Paardenmelk
Show MenuHide Menu

Vragen en ervaring

Heeft u vragen of wilt u een ervaring met ons delen schrijf het ons.

4 Comments
Gabi
13/01/2014 at 8:54 am

Beste mensen van de paardenmelk, het is SUPER.
Na de geboorte van mijn jongste zoon, nu 2 bleef ik maar moe en rusteloos. Iemand vertelde over paardenmelk en dat het haar zo goed had geholpen. Ik had wat geld voor mijn verjaardag gekregen wat ik voor mezelf wilde uitgeven en dacht ik koop een kuur paardenmelk. Dat was een schot in de roos, het was wel even afzien. De Paardenmelk werkte echt op mijn darmen, 3 dagen diarree klachten, het was mij verteld dat dit kon gebeuren en het moet er uit was mijn instelling. na die dagen afzien begon de melk te werken, ik kreeg meer energie en voel mij een stuk beter. nu zit ik aan mijn laatste bakjes van de kuur. van het voorjaar kom ik terug voor een voorjaarskuur, gelijk hup met veel energie de lente in. Nogmaals dank

Christine
26/06/2015 at 8:37 am

Beste,

Ik drink sinds langere tijd elke dag paardemelk.
ik voel mij er heel goed bij ik had luie darmen en sinds ik paardemelk drink is mijn darmtransit nu heel goed !
Ook voel ik mij heel goed met de paardemelk .
Ben 51 jaar en zal de melk zeker blijven drinken.
Christine

Els de Bruin
28/12/2015 at 9:59 am

Waarom paardenmelk?

Allergie en huidirritatie kun je mee leren omgaan, de maanden dat je je echt slecht voelt smeer je wat meer creme’s, ben je af en toe chagarijnig en moet je zelfs wel eens thuis werken omdat je niets aan je lichaam kunt hebben. Jaren doortobben en zoveel mogelijk accepteren, totdat ik op de biologische markt Judith sprak over wat paardenmelk eventueel voor mij zou kunnen betekenen.

Start 6 weken elke dag met het drinken van een bakje paardenmelk, soms had ik een dip qua huidirritatie. Dat het werkte, daar was ik op dat moment al van overtuigd.

Doorzetten en niet stoppen! Niet gemakkelijk als je voor de zoveelste keer jezelf rot voelt. Maar ik dacht dan hardop naar mijzelf kijkend “kom op geef het een kans en zet door”. Denk nu niet dat het heel vies is hoor, prima te drinken. Als je ongeduldig bent en het eerst erger ziet worden, wil je wellcht stoppen.
De eerste 3 maanden heb ik paardenmelk elke dag trouw gedronken. Dit was mijn eigen keus, waarom? Na 6 weken voelde ik mij echt zoveel beter en was mijn huid werkelijk aan het genezen. (maar ook voelde hij anders, voller).
Nu meer dan een halfjaar later drink ik nog om de 2 รก 3 dagen een bakje paardenmelk, mijn lichaam vraagt erom en ik voel mij werkelijk perfect. Mooie huid en een goede darmflora, ook dat probleem(pje), waar ik prima mee kon leven is over.

Daarom voor mij paardenmelk.
Stel gerust een vraag als u meer wilt weten wat het mij brengt.

Groetjes Els de Bruin

Jeremy Cawn
23/03/2016 at 7:44 am

Veel mensen weten niet dat paarden gemolken kunnen worden en dat deze melk zeer gezond is. Dat paardenmelk zo onbekend is is eigenlijk verbazingwekkend als je weet dat de Russische volkeren het al eeuwenlang gebruiken om de weerstand te verhogen en klachten te bestrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *