Eerlijk over Paardenmelk
Show MenuHide Menu

Start

Paardenmelk is gezond,  Nou ja Paardenmelk kan mensen helpen om… Het is altijd nog niet bewezen door de wetenschap of het nu helpt en waarvoor het helpt. Veel mensen hebben paardenmelk gedronken deze mensen waren heel blij met hun resultaten of hadden andere verwachtingen van de melk.

Paardenmelk word gedronken als voedingstof. Ons lichaam heeft voeding nodig om je lichaam goed gezond te houden. In Nederland behoort paardenmelk bij de niet reguliere gezonde producten. Het is een alternatief.

Welkom op deze website over Paardenmelk. Wij zijn nuchtere mensen uit Nijkerk. En willen u graag een eerlijk verhaal over paardenmelk vertellen. Sinds 2010 hebben wij een paardenmelkerij. Inmiddels hebben wij vele mensen kunnen helpen bij diverse klachten aan darmen, huid en dergelijke. Wij zijn dus enthousiast over het drinken van paardenmelk. Maar we merken ook dat mensen graag wat meer informatie willen hebben over paardenmelk. Met deze website willen wij in deze behoefte voorzien. Leest u de feiten, de ervaringen van anderen. Heeft u vragen, stel ze gerust. Wij staan regelmatig op markten waar u ook paardenmelk kan proeven.

Hartelijke groet,

Judith Bouw
Paardenmelkerij Achterduijst